Important!

Prin necompletarea CNP-ului exista riscul sa nu putem identifica cererea ta pe parcursul procesului de aplicare, deci sa nu poti beneficia de oferta.

DURATA CAMPANIE
385 zile
09 ORE
52 MIN
22 SEC

Cumpărături însorite cu STAR Forte

Știm cu toții, cumpărăturile sunt mereu un boost de fericire. Mai ales atunci când ai și rate fără dobânda și puncte STAR în 17.000 de magazine partenere – atât online, cât și offline.

Oferta Good Vibes Only

  • 100 lei în puncte STAR 

Produs Standard

  • 10 puncte STAR

Avantaje

  • Poti beneficia de o linie de credit pe 5 ani, a cărei valoare poate ajunge până la 25.000 lei, dar nu mai mult de 5 venituri lunare
  • Perioadă de grație de până la 56 zile pentru plata ratelor sau a obligațiilor de plată
  • Acumulezi bani în puncte STAR în peste 17.000 magazine partenere. Pentru a beneficia de acest avantaj cere să ți se facă plata la un terminal (POS) de la Banca Transilvania
  • Ai până la 18 RATE fără dobânda și fără comisioane la comercianții parteneri. Poți oferi celor dragi acces la contul tău de card, prin emiterea de carduri suplimentare

Aplici daca

  • Ai un venit de minim 800 lei
  • Nu ai restanțe la credite
  • Ai cetațenia română
  • Ai vârsta între 18-60 ani, respectiv până la 65 ani în cazul în care venitul este din pensie

Exemplu reprezentativ

Valoarea creditului
10.000 lei
Durata împrumutului
5 ani
Dobânda anuală efectivă (DAE)*
26,77% pe an
Costul total al împrumutului**
12.045 lei

*  DAE a fost calculată în ipoteza în care retragi integral linia de credit de 10.000 lei de la bancomatul Băncii Transilvania sau POS-ul aflat la ghișeul Băncii Transilvania după acordare și ulterior plătești lunar dobânda pentru întreg creditul angajat. 
**  Am adunat dobânda totală cu costurile de utilizare a cardului de credit, ca instrument de plată. 

BT Pay vine numai cu #goodvibes cand mergi la shopping. Deblochezi & platesti, transferi bani si-ti vezi soldul.

Descarca app-ul fara drumuri la banca.

Campania s-a incheiat

Important!

După ce aplici, vei primi un email de confirmare, iar colegii din unitatea aleasă te vor suna cât de repede – ca vântul și ca gândul 😊

Pentru protejarea tuturor clienților și a angajaților BT, este important să mergi în unitatea BT aleasă doar atunci când ai programarea. Dacă este aglomerată unitatea, va trebui să aștepți puțin, afară. De asemenea, este obligatorie purtarea unei măști. Facem asta pentru binele tău și al tuturor.

Cardul trebuie să fie activat la ATM până cel târziu la data de 18 iunie 2021, iar punctele se vor acorda până cel târziu în 30 iunie 2021.

Pentru a beneficia de ofertă trebuie să optezi pentru limita de creditare minimă de 4000 lei (la Star Gold)/2000 lei la Star Forte.